Новите по-сериозни мерки влизат в сила у нас от вторник. Мястото

...
Новите по-сериозни мерки влизат в сила у нас от вторник. Мястото
Коментари Харесай

Отлагат концерт на Стефан Вълдобрев с 8 месеца заради новите ковид ограничения

Новите по-сериозни ограничения влизат в действие у нас от вторник. 

Мястото на изявата, проведена от BGTSC, взаимно с Loud Concerts остава същото - лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Концертът на Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени " (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов), който трябваше да се състои на 9 септември под мотото на новия албум на групата, наименуван " Жълт код ", ще се състои на 28 май 2022 година.

Мястото на изявата, проведена от BGTSC, взаимно с Loud Concerts остава същото - лятна сцена Арена София в парк Борисова градина, предава impressio.dir.bg.

Промяната се постанова заради усложнената епидемиологична конюнктура в страната и последната Заповед на министъра на здровеопазването N:РД-01-748 от 2 септември за въвеждане на нови противоепидемични ограничения.

Закупените към този момент билети за концерта на 9 септември ще важат за новата дата на 28 май 2022 година, без да е належащо да бъдат презаверени.

Почитателите на Стефан Вълдобрев, Веселин Веселинов - Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов, които не могат да посетят новата дата следващата година и желаят да върнат билетите си, имат опция да създадат това в едномесечен период. За да създадат това е належащо да пишат на [email protected] или [email protected] и според от метода на закупуване и метода, по който са платили, сумите ще бъдат възобновени.

Билети за новата дата ще се продават от 10 септември.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР